Home Bedrijf Ik Gezin Hoe gaat het op je werk? Tarieven Afspraak maken
Home  // Reacties van clienten 

Reacties van clienten

Erwin Bouwense, Director Business Development Professional Services GSSI at Philips Healthcare: “Inigo has a unique set of skills/gifts and has helped me fine tuning my personal compass.”

Groot Familiebedrijf: “Beste Inigo, bedankt voor jouw grote bijdrage in de begeleiding van ons veranderingsproces. Dit heeft ons zeer geholpen om de volgende groeistap te zetten waarbij de organisatorische invulling, taakverdelingen en onderlinge samenwerking cruciaal zijn. Wij zullen jou zeker verder aanbevelen bij bedrijven die open staan voor ondersteuning en coaching. Hartelijke groet, namens de directie!” 

Heleen Offerhaus, werkzaam als Kind- en Oudercoach/ begeleiding rond echtscheidings- en vaardigheidstrainingen voor gescheiden ouders en/of hun kinderen: “De begeleiding van Inigo Poort kan ik van harte aanbevelen. Hij is uitstekend in staat om op een positieve wijze anderen te stimuleren goed naar zichzelf te kijken. Bij heftige conflicten kan hij als geen ander communicatielijnen ontrafelen, waardoor partijen tot inzicht komen en samen de strijdbijl kunnen begraven.”

M. Darwinkel: “Inigo geeft een heldere kijk op zaken en geeft met zijn vermogens zicht op waar je staat, wat je te doen hebt of waar je focus zou moeten liggen. Dat geeft richting en vertrouwen en is een steun in de rug om je pad te vervolgen.”

Cliënt W. te B. – vader van 2 kinderen: “Hallo Inigo, even dit kleine berichtje om te zeggen dat alles nog steeds heel goed gaat met onze zoon L. Hij voelt zich nu echt gelukkig, net als ik. Ik heb ook het gevoel dat ik hem aankan en niet langer machteloos in de situatie zit. We hebben nu een harmonieus gezin. Bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan! Mochten we ooit nog problemen hebben, neem ik direct contact met je op!”

Anoniem: “Ik heb als vader het (on)genoegen om nu al 1 1/2 jaar bureau jeugdzorg en de raad van kinderbescherming te ontmoeten. Ik heb geleerd dat hun gedachten anders zijn dan elk weldenkend mens. Vooral als je jouw kinderen eronder ziet lijden, gaat dit gepaard met sterke emoties. Door Inigo Poort heb ik geleerd deze emotie toch om te zetten naar rust. Dit heeft het verschil gemaakt dat er nu naar mij wordt gekeken als stabiele vader in plaats van een schreeuwende, strijdende ouder. Inigo, ontzettend bedankt dat je dit mij hebt laten inzien. Het heeft mij enorm geholpen!”

Een reactie van een relatie coaching 

Na een relatie van 8 jaar, merkten mijn vriend en ik dat we steeds meer uit elkaar groeiden. Het voelde alsof we vastgeroest zaten in onze relatie, de sleur was erin geslopen, we communiceerden niet goed meer en begonnen ons te irriteren aan de ander. Het krijgen van kinderen stelden we zelfs uit omdat het vertrouwen in de relatie ver te zoeken was. We waren op een punt aangekomen dat we afstevende op een relatiebreuk. 

Een vriendin die ik in vertrouwen had genomen, raadde ons aan om geen beslissingen te nemen voordat we hadden uitgezocht of onze relatie nog kans had. Via haar kwamen we op het juiste moment bij Inigo terecht, die met een frisse kijk en speciale methode (systemisch waarnemen) ons andere kanten van elkaar en onszelf liet zien.

We hebben er geen seconde spijt van gehad dat we deze mogelijkheid als laatste redmiddel hebben aangepakt.  Onze band is versterkt, de relatie is veel leuker en hechter geworden. De sleur is verdwenen, we begrijpen elkaar beter dan ooit tevoren en praten nu vaker en makkelijker.

Inigo, namens ons allebei ontzettend bedankt voor de fijne manier waarop je ons als coach hebt gesteund en geholpen.

 

Nog een reactie van een relatie coaching 

Mijn man en ik hebben bij Inigo relatietherapie gedaan met de methode 'systemisch waarnemen'. We vonden de uitkomst een "eye opener", het was heel verhelderend. Niet alleen onze relatie is gegroeid en verstevigd, als extra cadeautje hebben we veel over onszelf geleerd. Alles wat we hebben ontdekt, is een toevoeging voor onze relatie en neemt niemand ons nog af.

Hartstikke bedankt, Inigo! 

 

 

Home Nieuwsbrief Links Contact
Coach & Counseling Bedrijf Ik Gezin Hoe gaat het op je werk? Tarieven Afspraak maken Even voorstellen
© 2024 Inigo Poort - Trainer & Coach
Powered by Streamless 9.1.4