Home Bedrijf Ik Gezin Hoe gaat het op je werk? Tarieven Afspraak maken
Home  // Even voorstellen 

Even voorstellen


Mijn naam is Inigo Poort, werkzaam als Trainer & Coach. Hierbij gebruik ik met veel plezier mijn veelzijdige levens- en werkervaring. Mijn benaderingswijze is heel direct, praktisch, persoonlijk en eenvoudig. Deze werkmethode is zo doeltreffend gebleken dat er in korte tijd resultaten zijn die je in de praktijk kunnen toepassen. De balans, die bij veel mensen is verdwenen door de invloed van (onderliggende)problemen in het werk en/of privéleven, wordt weer hersteld. Als resultaat hiervan functioneer je steeds beter en voel je je sterker worden. Dit heeft effect op álles wat je wilt, doet en voelt. Hierdoor verandert je leven op verschillende fronten in positieve zin.

 

Inigo Poort, Trainer & Coach

 

Inigo Poort werkt als Trainer & Coach en heeft sinds 1995 een praktijk voor advies en begeleiding. Via een eenvoudige benaderingswijze weet hij steeds weer de kern te vinden van struikelblokken, blokkades en problematiek en op datgene waar het wérkelijk om gaat aan. Dankzij een unieke, persoonlijke benadering en met behulp van zijn sterk ontwikkelde intuïtie ontstaat er als vanzelf een vertrouwde sfeer. Dit opent deuren die voorheen gesloten bleven en geeft resultaten die al snel in praktijk kunnen worden toegepast. Hierdoor wordt de balans teruggebracht op de werkvloer, bij gezinsproblematiek, de omgang met kinderen, bij individuele problemen, in liefdesrelaties en tijdens en/of na een relatiebreuk. 

 

Inigo’s loopbaan is erg veelzijdig, in die zin dat hij vele kanten van de maatschappelijke ladder heeft beklommen en uiteenlopende kennis heeft opgedaan. Van jeugdige loopjongen naar hoofdvertegenwoordiger in loondienst tot een succesvolle ZZP-er in diverse bedrijfstakken.

 

Toen zijn privéleven drastisch veranderde en hij na zijn scheiding vol liefde en aandacht de zorg voor zijn zoon op zich nam, bedacht hij zich dat als hij voor 1 kind kon zorgen dit ook moest kunnen voor meerdere kinderen. En zo begon hij een kinderdagverblijf waar elk kind zich welkom, veilig en geliefd voelde. Dit ging hem niet moeilijk af want intuïtief bleek hij goed in staat te zijn om zich af te stemmen op de behoeften van kinderen die aan zijn zorg waren toevertrouwd. 

Na diverse opleidingen en  studies waarin hij zijn psychologisch inzicht kon vergroten over kinderen, werk- en gezinssituaties en als relatiecoach, waarbij zijn intuïtieve vermogen zich bleef ontwikkelen, was de tijd rijp om zijn praktijk te openen. 

 

Inmiddels heeft hij als Trainer & Coach ruime ervaring opgedaan bij particulieren, bij relationele problematiek en gezinnen waarbij de balans was verdwenen. Daarbij heeft hij vele bedrijven geholpen via doeltreffende trainingen. Organisaties waarbij de directie, het management en overige werknemers tegen samenwerkingsblokkades aanliepen en die inmiddels weer naar tevredenheid en succesvol functioneren. Daarbij heeft hij zich vol overgave ingezet voor ZZP’ers die vastliepen en bij directies van kleine tot grote bedrijven waaronder Post.nl, Philips Healthcare, Katja Fassin BV en nog vele anderen.

 

Daarbij is Inigo nauw betrokken bij UWV cliënten die van persoonlijke coaching gebruik maken met als doel: herstellen en het arbeidsproces hervatten op een betere manier dan voordat men ziek werd. Ook werkt hij succesvol met cliënten die door overbelasting, (pré)burn-out verschijnselen en een ernstiger vorm van burn-out tijdelijk niet kunnen deelnemen aan de arbeidsmarkt.

Home Nieuwsbrief Links Contact
Coach & Counseling Bedrijf Ik Gezin Hoe gaat het op je werk? Tarieven Afspraak maken Even voorstellen
© 2024 Inigo Poort - Trainer & Coach
Powered by Streamless 9.1.4