Home Bedrijf Ik Gezin Hoe gaat het op je werk? Tarieven Afspraak maken
Home  // Rust brengen binnen organisaties. 

Rust brengen binnen organisaties.

Rust brengen binnen organisaties lukt, door eerst de onrust te begrijpen!

 

Brandje blussen of bij de bron aanpakken? Mijn coach-gesprekken laten de kern zien vanwaar uw organisatie zich kan (re)organiseren.

 

Hoe we omgaan met elkaar binnen organisatieafspraken hangt af hoe respectvol we elkaars positie zien. Oorzaken en ego,s en welke plek neem je in, zijn te coachen!! Ik begeleid met succes deze processen binnen grote en kleine organisaties.

Van Bedrijfsblind naar Inzicht en samenwerking

Bedrijfsblind?

 

Wie is zich daarvan bewust? 

Organisaties merken dat vaak alleen door tegenvallende resultaten en ongezonde strijd met elkaar, wat de werkelijke oorzaak is, ligt er vaak aan hoe er een samenwerking is ontstaan die hiërarchisch niet past. 

Het midden en klein bedrijf en de zzp'ers hebben zo hun eigen problemen, om met nieuwe inzichten hun toekomst zeker te stellen. 

Ik ben ervan, om het proces tot in de kern zichtbaar te maken, en de weg uit oude processen te coachen naar bestuurbaar management. 

Ik heb veel ervaring binnen grote organisaties en midden en kleinbedrijven en zzp’ers en zij zullen u mij van harte aanbevelen. 

Mijn werkwijze is direct en laat weinig ruimte voor het commerciële tijdverlies!

Naast mijn inzicht en ervaring maak ik gebruik van verschillende technieken waaronder Organisatieopstellingen 

Mijn Relatie heeft het moeilijk op zijn werk!

Work-Life Coach en vertrouwensman!

 

In bovengenoemde situaties heeft Inigo beroepsmatig al ruime ervaring opgedaan. Veel bedrijven voelen nog weerstand om zich met privéproblemen in te laten en erkennen niet dat werk en privé wel degelijk met elkaar is verbonden. ‘Werk en privé moeten gescheiden zijn’… een veelgehoorde opvatting. Maar is dit wel haalbaar, klopt dat eigenlijk wel? Door te ontkennen dat je als persoon jezelf meeneemt van je privésituatie naar de werkvloer – en andersom – worden er als valkuilen gecreëerd. Inigo Poort herkent dit vrij snel en is in staat om hier op een integere manier mee om te gaan. 

Home Nieuwsbrief Links Contact
Coach & Counseling Bedrijf Ik Gezin Hoe gaat het op je werk? Tarieven Afspraak maken Even voorstellen
© 2024 Inigo Poort - Trainer & Coach
Powered by Streamless 9.1.4